7.7.19

Вітаємо з Днем працівників морського та річкового флоту України!


Шановні працівники Українського Дунайського пароплавства, моряки, ветерани, колеги, друзі!

Прийміть щиросерді вітання з нагоди Дня працівників морського та річкового флоту України!

Це особливе свято для Ізмаїла. Підприємства морегосподарського комплексу грають важливу роль в життєдіяльності міста, від них залежить стабільність і добробут багатьох сімей. Гордістю Ізмаїла є Українське Дунайське пароплавство – на протязі вже 75 років підприємство робить значний внесок в соціально-економічний розвиток міста.

Пароплавство зустрічає професійне свято з хорошими виробничими показниками. Висловлюємо вдячність екіпажам річкових і морських суден, працівникам берегових підрозділів, судноремонтникам і портовикам, які забезпечують злагоджену роботу водного транспорту. Ваша професійна майстерність, працелюбність, відповідальність, відданість справі сприяють успішній роботі флоту та вирішенню поставлених завдань.

Особливі вітання – ветеранам пароплавства, які мужністю, стійкістю, невтомною працею заклали надійну основу підприємства і створили йому потужний потенціал для стабільної роботи. Ви віддавали пароплавству свої знання і багатий досвід, плекали любов до морської професії дітям та внукам – і тепер вони продовжують славні флотські традиції і домагаються нових успіхів.

У цей святковий день бажаємо всім, хто пов’язав свою долю з флотом, міцного здоров’я, невичерпної енергії, благополуччя, стабільності, віри в майбутнє!

Д.С. ЧАЛИЙ, голова Правління ПрАТ «УДП»

В.А. ТАТАРЧУК, голова первинної профспілкової організації

А.С. БРАЙЛЯН, голова ради ветеранів