8.5.19

Голова Правління ПрАТ «УДП» Дмитро Чалий, профспілкова та ветеранська організації закликали віддати шану загиблим у Другій світовій війні та привітали із 74-ю річницею перемоги над нацизмом


ДОРОГІ ВЕТЕРАНИ ДРУГОЇ СВІТОВОЇ ВІЙНИ, МОРЯКИ, ПРАЦІВНИКИ БЕРЕГОВИХ ПІДРОЗДІЛІВ, ПАРТНЕРИ, КОЛЕГИ!


У ці травневі дні разом з Європою та світом ми відзначаємо День пам’яті та примирення і 74-у річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Стрімкий плин часу не в силах стерти в пам’яті поколінь мужність і відданість тих, хто здобував перемогу антигітлерівської коаліції. За цю перемогу наш народ заплатив неймовірно високу ціну: мільйони загиблих, поранених та ненароджених.

Неоціненний внесок у боротьбу з загарбниками внесли моряки торгового флоту, які разом з військовими брали участь в бойових операціях, доставляли на лінію вогню боєприпаси, бойову техніку, перевозили поранених.

Дорогі ветерани! Ваш подвиг безсмертний. Ви – приклад стійкості, самовідданості, вірності рідній землі.Низько схиляємо голови перед пам’яттю полеглих в боях і тих, хто пішов від нас уже в мирні роки. Ми в неоплатному боргу перед нині живими фронтовиками, трудівниками тилу, які виявили справжній героїзм.

З нагоди свята Перемоги, бажаємо ветеранам війни, працівникам пароплавства, трудівникам суміжних підприємств, всім ізмаїльчанам міцного здоров’я, миру і благоденства, оптимізму, взаєморозуміння, віри в завтрашній день!

Д. ЧАЛИЙ, 
голова правління ПрАТ «УДП», 

В. ТАТАРЧУК, 
голова первинної профспілкової організації, 

А. Брайлян, 
голова ради ветеранів.