24.2.19

Керівництво ПрАТ УДП протестувало систему візуалізації інформації для диспетчерського центру пароплавства

Дмитро Чалий тестує відеостіну диспетчерського центру пароплавства

22 лютого компанія ЛІТЕР, яка є системним інтегратором високотехнологічних систем AV&IT та систем комплексної безпеки, провела презентацію для керівництва Українського Дунайського пароплавства.


ЛІТЕР представив комплекс сучасних технологій і обладнання для цілодобової роботи і повної інтеграції з наявною в пароплавстві інфраструктурою, призначеною для оперативного управління роботою суден. У запропонований проект системи управління інтегровані функції диспетчерської та експлуатаційної служб пароплавства, що дозволяє оперативно відстежувати дислокацію та осадку суден, склад караванів з кількістю вантажів, пункти призначення, надходження заявок на перевезення вантажів та реквізити вантажовласників, накопичення інформації про вантажі. Представлений диспетчерський центр включає програмне забезпечення і комплекс обладнання, що забезпечує систему візуалізації інформації, побудовану на основі екрану колективного користування (відеостіни) для відображення графічної та відеоінформації. Продемонстрований диспетчерський центр пароплавства в режимі «он-лайн» здатний забезпечити будь-якою необхідною оперативною інформацією фахівців і керівництво ПрАТ "УДП".


ЛІТЕР вважає за можливе доповнити запропоновану систему оперативного управління роботою суден іншими необхідними для пароплавства функціями та операціями, наприклад, підсистемою оперативного аналізу роботи суден (ходового і стояночного часу, витрати пального, фінансовим результатом тощо).

Джерело: сторінка Дмитра Чалого в Фейсбук